Music fest and street party!

Folk over alt, lettkledde og med en øl i hånden. Familier som har tatt med grillen og barnevognen og sitter muntre i parken mens neste band med sin forsiktige klampring gjør seg klare for scenen. Venner som møtes og skilles, sirkulerer rundt i byen for å ikke gå glipp av neste happening,

 Image
Image
 Rapmusikk som fyller kvartalet, mennesker som danser i gatene, en ung mann som kaster seg frem for å vise sine breakdance-kunnskaper. Temperaturen var som om vi skulle vært på sydlige breddegrader, pappvinen som var pakket ned for vår pinik i parken gjorde sin virkning, vi ble forført av soul og rap, danset med til rytmene.

Du ser kanskje for deg NYC eller en annen storby – men dette skjedde i Oslo!!
Musikkens dag, eller Musikkfest som det nå heter, bragte frem gatefest i går! 1. juni og sommerstemning i by’n!
Image
 
Coachella, go hide! Vi kan vi også!
 
 
People in summer outfits and with a cold beer in their hand. Families barbequing cheerfully in the park as the next band is making efforts to prepare for their stage performance. Friend who meet, friends who separate, sirculating in the city to not miss the next happening.
 
Rapmusic filling the block, people dancing in the streets, a young man exhibiting his breakdance. The temperature reflects a real summer night, the boxed wine that we packed for our picnic slowly makes us more and more cheerful. We were seduced by soul and rap, dancing to the rhytms.
 
You may picture NYC or another big city – but this happende in Oslo!!
The music fest brought on a street party! June 1st and summer in the city.
 
 
Coachella, go hide! We are as capable!
 
 
 
 
Image
Image
 

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s