Flowerpants – did you think you would use them?

English version below!

 

Blomsterbukser – hadde du trodd at du skulle bruke de, etter 70- tallet?

Image

 

 
Trenden med blomster har virkelig tatt av i sommer. Ikke på bakken altså,  men på alt som er av klær. Storblomstrete og småblomstrete, og kanske litt oppdaterte uten de helt store 70-talls vibbene (eller kommer våre barn og barnebarn til å le seg skakke av oss også?😜
 
Flere designere bragte frem sterkere farger og mye mønstre enn på en stund, til årets vår-og sommermote. Paul&Joe viser både sterke farger og blomster i kombinasjon (link: http://www.elle.com/fashion/trend-reports/floral-prints-new-york-fashion-week-spring-2013#slide-1)
 
Dries Van Noten har myke stoffer og myke prints av blomster, men gjerne i kombinasjon med den rutete skjorten i flere farger (link: http://lefashionimage.blogspot.no/2012/09/plaid-perfect-dries-van-noten-ss-2013.html)
 
Tanya Taylor bruker blomster på blomster, en kombinasjon av de samme mønstrene på bukse og topper, som er en annen stor trend i år. Jeg synes at det ikke alltid er like suksessfult (vil ikke ligne bestemorra mi heller:-), men dette synes jeg er av de søte varientene (link: http://societeperrier.com/new-york/articles/tanya-taylors-springsummer-2013-collection-takes-us-to-barbados/tanya-taylor-spring-summer-2013-5/#.UbCbd8sayK0)
 
Isabel Marant bringer med seg litt westernstil inn i blomsterhypen, med godt avstemte farver, så det hele gir et behagelig uttrykk til tross for mye mønster (link: 
 
Noen av miksene vist av designerne er kanskje for de tøffe, som liker å skille seg ut (og det gjør jeg jo iblant). Jeg tror for eksempel at jeg ikke kommer til å kombinere blomsterbukser med rutete flanellskjorter…men det kommer kanskje av at jeg aldri har vært en fan av den elskede flanellskjorten. Smaken er som baken, som det sies, og jeg tror det finnes noe for alle her, og skal vise dere noen måter å style blomstrete bukser. Mange av buksene har, i tillegg til blomster, en kortere styling enn på lenge. Høyvannsbukser, pleide vi å kalle de, men faktisk så er de ganske så kule, særlig med høye heler til!
 
Hvilken liker du best? Hva er din stil?
 
 
 
Flowerpants – did you think you would use them, after the 70s?
 
Image
 
 
The flower trend is really big this summer. Not the ones one the ground, of course, but on all kinds of garments. Big flowers and small flowers, and hopefully updated to this decade, without the 70s vibe (or, perhaps our children and grandchildren will laugh at us later😜.
 
Several designers showcased more colors and patterns for the spring and summer. Paul & Joe showed strong colors and flowers in combination 
 
Dries Van Noten has soft fabrics and soft colored flowers, often combined with the plaid flannel shirt 
 
Tanya Taylor uses flowers and flowers, a combination of the same patterns in pants and tops, which is also another trend this years. I think the success of combining the same patterns all over is variable (don’t want to look like my grandma), but this outfit is one of the cute ones, in my opinion 
 
Isabel Marant brings the westernstyle into the flowerhype, but in a relaxed way and with colors that are well attuned to one another 
 
Some of the mixes might be for the bold, but hey, why not? I do not think I will mix flowers with plaid shirt, but perhaps that is because I am not a big fan of the beloved plaid flannel shirt. But, I think this trend has something for every taste, I will show you a few ways of styling them. Oh, and the pants are often shorter than we have seen them in a long time, but they can be wuite cool, particularly with high heels.
 
Which one is your favourite? Which one is your style? Or, perhaps you have a link to your own blog with a nice styling!!
 

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s