Er det flere som er forvirret rundt valget?

image

For første gang på lenge, har jeg faktisk ikke en ide om hva jeg skal stemme. Jeg tar min stemmeplikt seriøst (vel seriøst, kanskje, når jeg for noen år siden gikk til stemmelokalet for å stemme blankt, he he), for hvordan vi stemmer har noe å si for hvilket samfunn vi vi, leve i. Håper jeg, da. Nå er det jo sånn at uansett hvordan vi velger, vil vi få en koalisjonsregjering, der flere partier sammen må (PRØVE) å finne en felles politikk, selv om de kan ha nokså ulike synspunkt på enkelte saker. Så vi får jo ikke politikken til det partiet vi stemmer på, vi får en mix av ALLE sammen! I tillegg skifter vi regjering sånn o trent hvert 4 år! Hmmm…for meg høres det ganske kaotisk ut, og ikke rart at vi ikke får gjennomført noen langtidsplaner i dette landet. Blant annet sykehus og sykehjem lider under mangel av gjennomføring av slike langtidsplaner. Og jeg skal ikke engang kaste meg ut i debatten om hvordan sikkerheten rundt 22.juli kunne vært annerledes med langtidsplaner….det blir for komplisert for en stakkars terapeut😶.

Uten at jeg på noen måte skal påberope meg at jeg kan uttrykke meg like genialt og få folk til å tenke som Per Fugelli (hans artikkel i Aftenposten rundt valget er verdt å lese: http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Egoisme-forkledd-som-frihet-7282087.html#.UhS9vMsayK0), så sier han en del som jeg selv har tenkt.
I Norge er vi nå økonomisk sett ett av de mest vellykkede landene i Europa, kanskje i verden – og dette er et resultat av den politiske jobbingen siden 2. verdenskrig. Ja, jeg vet vi ikke skal kimse av oljen vi har, men jeg har selv bodd i Alberta i Kanada, som har olje, uten at provinsen har klart å fordele disse pengene på en fordelaktik måte for innbyggerne, så en provins som før var rik, er nå nokså fattig og har vanvittig mange uteliggere, og flere har de blitt. Så, noe riktig må politikerne ha gjort her i Norge.

Les resten av artikkelen på http://www.iknowthatmagazine.com/2013/08/21/er-det-flere-som-er-forvirret-av-valget/

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s