Er lykken to barn og stasjonsvogn?

Javisst, for noen er det lykken. Og det er selvfølgelig helt fantastisk:-)
Men, det virker som om ideen om familien gjør oss lykkeligere enn når det faktisk skjer
(kan vel forøvrig trekke mange paraleller her, f.eks innen forhold: vi har en ide om hvordan vår partner er og hvor lykkelige vi skal bli, så blir vi skuffet når det ikke er helt slik, og skylder på at partneren har forandret seg, heller enn at vår ide kanskje ikke var helt realistisk i utgangspunktet, hehe).

Jeg har, ikke overraskende😜, lest noen undersøkelser.
Noen ganger skulle jeg ønske at jeg sparte på informasjon så jeg kunne referere til det senere, men herremin, hvem kan vel ta vare på alt bare for at jeg KANSKJE vil få bruk for det en gang? Da blir jeg en information hoarder, og du vil finne meg gråtende på et tv-program, fordi jeg til slutt må kvitte meg med noe av det, for ikke å forsvinne helt inn i the world wide web, ler.

Ok, kom til poenget, Sonja!
Noen undersøkelser foretatt på par sier oss at vi tenker at vi skal bli lykkeligere når vi blir foreldre. Når man da har spurt de samme parene etter at de har blitt foreldre, er de mindre lykkeligere, uten at artikkelen jeg leste utforsket hvorfor. Jeg tenker tidsklemma, slitenhet, de konstante bekymringer de fleste har for sitt avkom. Hva tenker dere?

Nå har det seg også sånn at når de ble spurt om å ha en mening med livet, økte denne etter at de fikk barn. Og å føle at man har en mening, en oppgave, det kan vel være en form for lykke også, kan det ikke det?

Les hele artikkelen her

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s