See beneath your beautiful

http://m.youtube.com/watch?v=2xVE38lzUbo

“Would you let me. See beneath your beautiful. Would you let me. See beneath your perfect.”
Such a wonderful song! And, spot on when it comes to what my mind is occupied with these day. We put a lot of pressure on outselves to have a great carreer, pretty obedient children, a banging body, a clean home, phew, it is exhausting. Do we strive towards perfect, so we forget to like outselves? Are we so occupied with showing off pretty pictures on social media, that we forget to live in the experiencem be mindful, enjoy the moment?

Show yourself beneath the perfect, and you will find that there is beauty there too!

20131023-133215.jpg
Not always so glamorous, he he.

4 comments

  1. flott innlegg, jeg tenker ofte på det selv, jeg har litt mange mennesker rundt meg som er veldig opptatt av fasaden sin (jeg tenker selvfølgelig på den selv). Men jeg har tatt skade av de rundt meg som har tabubelagt at jeg har diabetes og er syk og sykmeldt. Så jeg likte dette innlegget veldig godt! 😀

    • Jeg er glad når jeg kan være hjelp til inspirasjon eller refleksjon, eller påminnelse for den delen. Det er en påminnelse til meg selv også. Selvfølgelig liker jg å fremstille meg selv bra, men det er jammen befriende å ikke måtte holde på en fasade…sånn har jeg nok vært i mange år. Håper du føler deg bedre:-)

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s