Hvilket forhold skaper du deg?

Har du noen gang tenkt på hva slags forhold du skaper deg? Ja, nettopp, jeg mener det: ikke har, men skaper deg. Et forhold er dynamisk, ikke sant, og vil forandre seg over tid.
Nå er vi vel så voksne at vi har sluttet å tro på eventyrene om at hvis man bare finner den rette, vil man leve happily ever after (eller???).

Aller først: når du møtte din partner eller prøver å møte en partner, er du mest opptatt av om du liker ham (eller henne), eller om han (hun) liker deg?
Nå funker jo et forhold best om begge liker hverandre, det er ikke helt det jeg mener..nå skal vi se…det er klart i mitt hode, skal vi se om vi får det ut like klart:-)

Mange som ikke har så god indre selvfølelse og stor tro på seg selv, kan når de møter noen nye, fort bli opptatt av om den andre personen liker seg. Man kan faktisk bli så opphengt i det, at man glemmer å spørre seg selv om den personen i virkeligheten er et partnermateriale (been there, done that,he he). Noen ganger kjenner man faktisk personen så lite, at man danner seg et drømmebilde om at man passer godt sammen. Jeg tror vi kvinner er flinke til å danne oss slike drømmebilder, og hvis noe ikke er slik vi ønsker hos den andre, tror vi gjerne også at vi kan forandre det! Er ikke det passe arrogant, da?

Se resten av artikkelen her

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s