Vixen Wohooo

Ok, the woohoo kommer kanskje av de tre glassene med vin jeg fikk i meg i går (ja, billig i drift denne dama:), og så er det så klart stas at Iknowthatmagazine er nominert i to kategorier! Vi vil jo være et magasin som er litt annerledes, som er ærlig og tar opp tema som er interessant for dere. Og kanskje vi har klart det? Ihvertfall synes denne karen det, som har nominert oss (Andreas er selv en blogger og en businessmann, som har solgt navnet sitt som et konsept til kjøpesenter og kafe i byen han er fra, hurra for grundere og optimister som får det til!!!

20131123-004710.jpg

20131123-004719.jpg

Denne søte damen fra Logitech syntes det var synd og skam at jeg skriver så mye på min iPad (jeg elsker min iPad), så nå får jeg prøve et tastatur som skal gjøre skrivingen lettere. Må venne meg litt tid det, men det ser lovende ut. Lover å skrive mer hvis det funker så bra som jeg tror (sikkert flere enn meg som synes Ipad er det letteste i hele verden, alltid tilgjengelig, kan ta den med over alt, så et skikkelig skrivetastatur er supert for meg).
br />
20131123-005056.jpg

DJ og bloggere som mingler og (forhåpentlig) har det hyggelig. Jeg fikk snakket med noen som jeg selv har fulgt med på, det er alltid hyggelig.

Dette er altså semi-finalistene. Nå er det opp til dere lesere hvem som burde komme til finalen. Så hvis du synes vi fortjener det, stem i veg!!! Du kan faktisk stemme hver 12 time på Vixen!!!

20131123-005000.jpg

20131123-005006.jpg

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s