Let’s be real! And let’s value diversity -everybody is beautiful!

Here I have played around a bit with light and saturation to enhance the colour of the make-up. No other filters or other photoshop apps needed! Or wanted! It is nice to look our best, but I find it so important to not contribute to a society where all we value are looks and perfetion. That is not what I believe in at all. We have to embrace uniqueness, that every indivudual is beautiful, and that it is ok to not be perfect – even the women and men we se in pictures or movies are not perfect, in fact they most likely do not look like themselves at all, after all make-up and photoshopping. Let’s be real! #bakfasaden #jegerikkemodigjegerærlig #stoptheillusions #nofilters

20131214-235745.jpg

2 comments

  1. du vet hva eg mener -ingen er vakker om de ikkje er akker innvendig og sytgge sjalu grønne troll gjør selv den vakreste til et monster.

    Så skål for forskjellene og at alle vakre på sin måte -ingen størrelse eller fasong skal avgjøre hva som er vakkert. Så lenge man har helse så spiller heller ikkje kiloene noe-hverken de med mer eller mindre.

    • Jeg er med deg på tankegangen, men jeg har enda til gode å finne mange som ikke er vakre utenpå og inni…bare man leter med velvillige briller:) Tror kanskje vi er enige der…

      Helt enig, skål for forskjellene! Det er flott at vi er forskjellige..noen synes jeg er helt uinteressant inni og utenpå, noen synes jeg er verdens flotteste. Det beste er å ikke ta noe av det altfor mye innover seg, men heller godta seg selv:)

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s