Nissen er hos Iknowthatmagazine – vinn supert iPad-tastatur!

Sjekk ut http://www.iknowthatmagazine, som jeg også skriver for. Nå har vi fått muligheten til å lodde ut ikke mindre enn to (ja,2!) Logitech FabricSkin tastatur til to heldige lesere.

Jeg har selv fått lov til å teste ut tastaturet en stund. God idé tenkte Jamina Heggedal, som har ansvaret for disse godsakene, siden jeg gjør AAAALT på min iPad, også blogger og skriver mer eller mindre lange artikler. Nå har jeg minimert mine tastaturfeil med sikkert 80%, fordi det er så mye lettere å skrive på enn iPad tastaturet, når man skal skrive mye. Dessuten oppdager jeg stadig nye finesser som ikke finnes på det integrerte tastaturet og skjermen får en fin skrivevinkel (jaja, jeg er vel litt imponert da, for jeg trodde ikke det skulle være så praktisk:)

20131216-215355.jpg

Verdi: 1199,- per stk.

Tastaturet fungerer via Bluetooth (eller Blåtann, det er jo tross alt en norsk oppfinnelse:) og lades opp med medfølgende kabel(men jeg har brukt det i flere uker nå og har vel ladet det to ganger, så det virker lovende!)

Les mer HER!

For å vinne kan du legge igjen en kommentar under artikkelen om hvorfor akkurat DU trenger et slikt tastatur! PS: KOMMENTAREN MÅ LEGGES INN PÅ IKNOWTHATMAGAZINE, og ikke her!

(this competition is for Norwegian readers of http://www.iknowthatmagazine.com)

20131216-215438.jpg

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s