Summer colour craze

I am so in the mood for lighter clothing these days, I can not wait for spring to arrive. Today was a sunny and lovely day, a day full of promises for an early spring. Well, we will see, March can be volatile:)

Despite the sun it was chilly enough to wear my camel wool coat. These jeans are just perfect, they stretch well, have a great colour (had to get one in gray also), they fit well, and cost almost nothing at h&m. Run and get some!

IMG_5141

IMG_5135 IMG_5142

IMG_5146

IMG_5149

Sweater - vintage jeans - h&m Leather boots- h&m exclusive shades - Dolce &Gabbana
Sweater – vintage
jeans – h&m
Leather boots- h&m exclusive
shades – Dolce &Gabbana

4 comments

    • Enkelt, tar ca 3 ss chiafrø, bittelitt stevia og heller oppi kokosmelk og rismelk (kan bruke det man liker, jeg liker denne og da blir den også melkefri siden jeg ikke tåler det). Jeg lar den svelle litt, rører, og setter den kaldt over natten. Så er den super neste dag. Husk å ha oppi litt mer melk enn du tror, for frøene trekker en del til seg over natten. Jeg blander i enten litt rå kakao eller frossne bringebær før jeg setter den i kjøleskapet. Det har blitt min frokostfavoritt, og er så enkelt:)
      Og takk, deilig med fine vinterkåper:)

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s