Et lite under for huden min! Undrer du på hva du kan gjøre for din?

Written for my Norwegian audience

Jeg har i dag vært og fått Titan laser på huden min, på Oslo Kosmetiske Lasersenter. Det er ikke første gang, og det vil ikke bli den siste! 

(delvis sponset behandling)

Jeg kom i kontakt med Oslo Kosmetiske Lasersenter, som ligger midt på Majorstua, for noen år tilbake. Selv om jeg har renset og stelt huden min fra jeg var tenåring, har jeg også gjort alt som tenkes kan for å skade huden min opp igjennom årene.

 De fleste som kjenner meg i dag, kan nesten ikke tro det, men i flere år røyket jeg, og med begge henda! Jeg er så glad for at jeg har sluttet med det, av mange årsaker, men særlig heldig for huden er det jo heller ikke.

Jeg tror ikke mine foreldre skjønte helt hva min utrolig sarte nordiske hud trengte av spf, selv etter utallige solforbrenninger som barn! Og som tenåring fortsatte jeg å sole meg uten faktor, fordi jeg trodde jeg skulle bli brunere – ha ha, som om jeg noen gang har vært brun og ikke rosa:-) Og for dere tenåringer som skulle lese min blogg, jeg trodde det heller ikke da, men så fort du får bursdagskort med 30-tallet på, så lover jeg deg at alle de soltimene uten spf vil synes i speilet!

Etter turnusjobbing om natt så sov jeg ikke mer. Og jeg skal love deg at selv om jeg hvilte så mye jeg kunne, mediterte i sengen og slappet av, så stod puten opp med meg  – under øyenene, i form av rynker og svært slapp hud.

For 6 år siden så jeg sikkert 10 år eldre ut enn jeg gjør i dag!! 

Javisst hjelper det at sovingen går bedre, men jeg har noen andre triks på lur også!

Så, for å komme tilbake til starten, så oppsøkte jeg Oslo Kosmetiske Lasersenter i den verste sovefasen (altså ikke-sovefasen) og vurderte faktisk nedre øyelokks-kirurgi, for jeg så så sliten ut! Sissel,en av sykepleierne der som vurderte meg, sa raskt NEI! det trenger du ikke, og ga meg en tube A-vitaminsyre og ba meg prøve den i stedet. A-vitamin er som kjent noe av det som virkelig fungerer i hudpleie, og a-vitamin syre er hakket sterkere. Når man går på en slik kur, vil man bli rød, flassete, tørr og sår. Det ser ikke pent ut en stund, men tro meg når jeg sier at det er verdt det! Når jeg kom meg gjennom den første kuren så huden bedre ut, den glødet og var uten urenheter, den holdt bedre på fuktighet og var lett oppstrammet. Ulempen er at man bør ta en kur i året, og det har jeg gjort iblant, men noen ganger hoppet elegant over, pga at jeg ser litt verre ut i tiden jeg bruker det, rett og slett!

Så begynte jeg å ta Titan laser under øynene. Det er en laserbehandling som ikke krever noe før og etter. Den varmer opp underhuden så den trekker sammen og stimulerer kollagenet i huden så den blir mer spenstig. Litt vondt gjør det når huden varmes opp, men ikke verre enn at jeg puster meg igjennom det. Er du sensitiv, kan du ta en liten paracet før behandling. Så blir jeg litt rød etterpå, slik som dette, men det er raskt borte igjen og jeg kan gå ut blant folk igjen:-)


Jeg har fått flere tilbud i det siste fra andre klinikker, men da ringte jeg Camilla og Tone på Oslo Kosmetiske Lasersenter, og sa at jeg baaare ville gå til de. De er for det første så hyggelige, også har jeg fått slik tillit til deres kompetanse, også fordi de heller snakker meg UT av behandlinger jeg ikke trenger, heller enn å forsøke å tjene penger på meg.

Jeg kan se en liten umiddelbar oppstramming etter behandling – men det er viktig å huske på at det er vel så viktig det som skjer ettterpå, at kollegenet i huden fortsetter å stimuleres i uker og måneder etter behandling. Noen må kanskje ha noen tette behandlinger, men for meg har det holdt med en behandling hver 6-12 måned.

Javisst så har jeg smilerynker og noen små linjer, og jeg begynner å miste volum, som det heter, i ansiktet som man gjør med tiden. Men til tross for store solskader i ungdommen, så har denne 39-åringen ikke en rynke å rope høyt om – og alt skyldes gode behandlinger og god pleie av huden de siste årene!


(etterpå i dag, med litt sminke på, på vei til yoga)

Det er såklart inividuelle ulikheter ifht resultat av slike behandlinger, og det er viktig å pleie huden sin hver dag også. Jeg vet det er et minimalt problem, å ha noen rynker, det er smått i den store sammenhengen. Men, let`s face it: når jeg endelig har kommet over ungdommens usikkerhet og har vent meg til mitt utseende, så vil jeg gjerne gjøre litt for å beholde det litt til før det siger 😉

Til daglig bruker jeg – uten tvil- Linda Johansen sine hudpleieprodukter. 

Etter å ha forsøkt mange ulike produkter gjennom mange år, fant jeg ut at de var de eneste jeg ikke hadde byttet ut! Og når MANNEN spurte hva jeg hadde gjort, for jeg hadde slik glød, DA visste jeg at jeg hadde noe fantastisk i baderomsskapet mitt. Jeg skal skrive mer siden om Linda Johansen sine produkter. Jeg har blitt så glad i de at jeg har begynt å fremsnakke de til andre også, som har blitt like glade i de:-)

Please share your comments, views, opinions!:-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s